Home

 
Duikteam Marlijn

Waar vind je passie? Bij mensen die hun hobby gepassioneerd beleven en dat graag met andere mensen delen! DUIKTEAM MARLIJN is zo een groep toffe mensen die van het sportduiken hun hobby en passie hebben gemaakt.

Bij DUIKTEAM MARLIJN ben je zeker van een gezellige sfeer. Op woensdag- en vrijdagavond avond is er zwembadtraining, op zondag zijn er de buitenduiken. Onze activiteiten worden afgesloten met een gezellige babbel en koffie.

Duikteam Marlijn heeft haar eigen evenementen commissie die ieder jaar voor een goed gevuld programma zorgt waaraan de duikende en niet duikende leden deel kunnen nemen. Er zijn activiteiten in de regio en omstreken, maar we gaan ook een weekendje weg naar bijvoorbeeld Zeeland, duiktrip naar Egypte etc. Kortom een divers programma. Voor meer informatie over activiteiten kijk bij evenementen of kijk op de agenda.

Duikteam Marlijn neemt alleen gebrevetteerde duikers/duiksters op in haar stichting. Diegene die niet in het bezit zijn van een duikbrevet kunnen in opleiding gaan bij Aquarius Dive Training. Ook een vervolg opleiding behoort tot de mogelijkheden. Alle informatie kun je vinden op de website van Aquaris Dive Training. Iedereen die in opleidig is bij Aquaris Dive Training kan aan alle activiteiten deelnemen van Duikteam Marlijn.

 

Facebook FanBox

Eerst volgende evenement

Geen evenementen

Log-inWho's Online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Ga naar boven