Marlijn facebook aquariuscooperblack

 

 

Duikteam Marlijn neemt alleen gebrevetteerde duikers/duiksters op in haar stichting. Ben je nog niet in het bezit van een duikbrevet dan kun je een opleiding volgen bij Aquarius Dive Training.

Aquarius Dive Training is nauw verbonden met Duikteam Marlijn en verzorgt alle duikopleidingen van Junior Open Water Diver tot en met Instructor en alle specialty’s. We verzorgen al bijna 10 jaar alle duikopleiding, die gegeven worden door erkende duikinstructeurs met jaren lange duikervaring in binnen- en buitenland. Heb je de duikopleiding met goed gevolg afgerond dan ontvang je een Internationaal erkend duikbrevet.

Maak nu een afspraak voor een gratis proefduik in het zwembad en laat je informeren over je mogelijkheden voor het volgen van een duikopleiding.

Ga je de duikopleiding volgen dan maken we voor jou een duikopleiding op maat. Je kan elk moment starten met de duikopleiding. Wij werken niet met een vast aantal lessen en stemmen de opleiding af op jou wensen. Aspirant duikers die werken in wisseldiensten of diegene die versneld de opleiding willen volgen zijn bij ons ook van harte welkom.

We horen graag van je.

Per mail, info@aquarius-dive.nl of per telefoon 0642932017

Veel informatie kun je ook nalezen op de website van Aquarius Dive Training

( www.aquarius-dive.nl )

Tot in het zwembad.

Duikteam Marlijn & Staff Aquarius Dive Training

Facebook FanBox

Ga naar boven