Bestuur

voorzitter

jaap

Mijn naam is Jaap Borg.

Nadat mijn oudste zoon Bastiaan een jaar bij Marlijn dook en ik het team als een enthousiaste groep van erg actieve duikers heb leren kennen ben ik in 1999 ook gaan duiken. De manier waarop de ervaren duikers met de nieuwkomers omgaan, spreekt me erg aan.De eerste duiken heb ik als best spannend ervaren, maar al doende leert men. Die zomer zijn we met Duikteam Marlijn naar Malta op duikvakantie geweest. Het heldere water en de mooie onderwaterwereld en met name de Azur Window op Gozo was zo’n geweldige ervaring dat ik totaal verknocht geraakt ben aan het duiken. Na een drukke dag is het altijd erg ontspannend om een duikje te gaan maken. Ook in Nederland zijn er prachtige duikmogelijkheden, zoals in Tynaarlo, Ruinerwold en Zeeland. Maar mijn meest spectaculaire duiken heb ik toch wel in de Rode Zee gemaakt. Erg kleurrijk en op een keer stonden we plotseling oog in oog met een groep van circa 20 dolfijnen die minutenlang nieuwsgierig bij ons bleven spelen.Toen men mij vroeg of ik in het bestuur actief wilde zijn, heb ik ondanks mijn drukke werkzaamheden ja gezegd. Sinds 2000 ben ik voorzitter van ons onvolprezen duikteam en ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het duikplezier van de vele Marlijners.

Secretaris

klaasI

Mijn naam is Klaas Bouwkamp.

Sinds 1997 ben ik lid van duikclub Marlijn . En ik voel me daar als een vis in het water. Het water heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld. Na mijn diensttijd, die ik bij de Koninklijke Marine heb vervuld ben ik gaan varen als machinist. Vervolgens heb ik vele jaren les gegeven op de Zeevaartschool Abel Tasman te Delfzijl. Mijn hobby´s zijn sloeproeien en Lange Afstand Wandelen. Ook ben ik als vrijwilliger actief op het Museumgemaal Cremer te Termunterzijl. Wekelijks doe ik een duik in sloot of plas samen met de enthousiaste leden van Marlijn. Naast het duiken organiseert de club vele gezellige evenementen.o.a De jaarlijkse Nieuwjaarsduik, een snorkeltocht in het Damsterdiep, bowlingavond en diner, een Paasduik, een barbecue, een snertduik (zie onze site). Bij al deze gelegenheden zijn gezinsleden ook altijd van harte welkom. Sinds medio 2005 zit ik als Secretaris in het Bestuur van Marlijn

Penningmeester

Bernard Schuitema

Mijn naam is Bernard Schuitema.

Tijdens het voorbereiden van een vakantie naar Kroatië in het jaar 2000 werd ik door een kameraad die lid was bij de club Marlijn op het idee gebracht om een duikcursus te volgen en gezamenlijk te duiken in Kroatië. Zo gezegd zo gedaan. En vanaf dat moment ben ik me intensief met de duiksport gaan bezighouden bij Duikteam Marlijn. Het voordeel van het lidmaatschap van een duikclub is dat er veel gelegenheid is om te duiken, en je leert er nog eens een heleboel andere duikers kennen. Duiken is voor mij ontspanning ten top. Voor mij is gezelligheid troef bij deze duikvereniging, die volgens mij door enthousiaste vrijwilligers wordt gedragen. Door het duiken heb ik een nieuw stukje Nederland leren kennen. Ik heb zitting in het bestuur genomen als penningmeester, omdat ik iets voor de vereniging terug wil doen.

 

 

 

Ga naar boven